Gold 24 Ka- Arany kezelések

 ANTI-AGE bőrápolás 24 karátos arannyal!


Az arany pozitív hatásai:

Csökkenti a kollagén- és elasztinrostok

  degradációját, ezáltal fiatalít, csökkenti a ráncokat
  és azok kialakulását.

Serkenti a bőr vérkeringését.

Javul az arckontúr, és a bőr frissebb, puhább lesz.

Élettel telibb színt ad a bőrnek.

Baktériumölő hatású.

 

 

1. „Aranyos”Arc; nyak; dekoltázs masszázs, arany szemcséket tartalmazó masszázskrémmel. -40 perc - 3500 Ft

A kezelés során a bőrt letisztítom, lepeelingezem,(leradírozom). Ez után a tonizálás következik. Miután megtisztítottam a bőrt minden szennyeződéstől, jön a kezelés legkellemesebb, és leghatásosabb része, a kézi masszázs, az arany szemcséket tartalmazó kozmetikummal. Ez kb. 25-30 percet vesz igénybe.  A masszázs végeztével pár percig még hagyom, hogy felszívódhassanak a hatóanyagok még jobban, majd áttörlöm a bőrt. Befejező krémmel ápolom az arcot, és igény szerint enyhe púdert rakok rá, hogy ne fényesedjen annyira. A kezelés végeztével már érezhetően puhább, hidratáltabb lesz a bőr.                                       
                                                 

 

2. „Aranyos” Gépi kezelés: arany szemcséket tartalmazó ampulla bőrbe juttatása ultrahang segítségével. - 30 perc-3500 Ft

 A kezelés során a bőrt letisztítom, lepeelingezem,(leradírozom). Ez után a tonizálás következik. Miután megtisztítottam a bőrt az arany szemcséket tartalmazó ampullát a bőr felületére felviszem, és pár perc alatt jól bemaszírozom. Ultrahang gélt viszek fel a bőr felületére, ami mindenképp szükséges ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen. E gél segítségével jutnak le a bőr mélyebb rétegeibe a hatóanyagok.A kezelés végeztével pár percig még hagyom, hogy felszívódhassanak a hatóanyagok még jobban, majd áttörlöm a bőrt. Befejező krémmel ápolom az arcot, és igény szerint enyhe púdert rakok rá, hogy ne fényesedjen annyira. A kezelés végeztével már érezhetően puhább, hidratáltabb lesz a bőr.                                                                                                              

3. Arany kezelés szemkörnyékre.- 20 perc- 2900 Ft

A kezelés során az arc bőrt letisztítom, lepeelingezem,(leradírozom). Ez után a tonizálás következik. Miután megtisztítottam a bőrt az arany szemcséket tartalmazó ampullát a szemkörnyék bőr felületére felviszem, és pár perc alatt jól bemaszírozom. Ultrahang gélt viszek fel a bőr felületre, ami mindenképp szükséges ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen. E gél segítségével jutnak le a bőr mélyebb rétegeibe a hatóanyagok. Ezután következik egy arany szemcséket tartalmazó maszk felvitele a szemkörnyékre. A ható idő 10 perc, addig a vendég nyugodtan relaxálhat.
                                                                                                                            

4. Aranykezelés. 60 perc- 6000 Ft

A kezelés, arc,nyak,dekoltázson végzem. A kezelés során a bőrt letisztítom, lepeelingezem,(leradírozom). Ez után a tonizálás következik. Miután megtisztítottam a bőrt az arany szemcséket tartalmazó ampullát a bőr felületére felviszem, és pár perc alatt jól bemaszírozom. Ultrahang gélt viszek fel a bőr felületére, ami mindenképp szükséges ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen. E gél segítségével jutnak le a bőr mélyebb rétegeibe a hatóanyagok. Ezután jön a kezelés legkellemesebb része, a kézi masszázs, az arany szemcséket tartalmazó kozmetikummal. Ez kb. 25-30 percet vesz igénybe. A masszázs végeztével pár percig még hagyom, hogy felszívódhassanak a hatóanyagok még jobban, majd áttörlöm a bőrt. Befejező krémmel ápolom az arcot, és igény szerint enyhe púdert rakok rá, hogy ne fényesedjen annyira. A kezelés végeztével már érezhetően puhább, hidratáltabb lesz a bőr. 


        

5. Luxus aranykezelés. 90 perc-12.000 Ft

A kezelés, arc,nyak,dekoltázson végzem. A kezelés során a bőrt letisztítom, lepeelingezem,(leradírozom). Ha szükséges a bőr tisztítása, akkor ebben a fázisba beiktatom a gőzölés.Ez után a tonizálás következik. A tonizálás követően kitisztítom a bőrt(nyomkodással). Miután megtisztítottam a bőrt az arany szemcséket tartalmazó ampullát a bőr felületére felviszem, és pár perc alatt jól bemaszírozom. Ultrahang gélt viszek fel a bőr felületére, ami mindenképp szükséges ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen. E gél segítségével jutnak le a bőr mélyebb rétegeibe a hatóanyagok. Ezután jön a kezelés legkellemesebb része, a kézi masszázs, az arany szemcséket tartalmazó kozmetikummal. Ez kb. 25-30 percet vesz igénybe. A masszázs végeztével pár percig még hagyom, hogy felszívódhassanak a hatóanyagok még jobban, majd arany szemcséket tartalmazó krém maszkot viszek fel a bőrre, és thermo modelage(gipsz) maszkkal fedem le.20-25 percig hagyom had dolgozzon a maszk alá kent hatóanyag, majd eltávolítom a mszkot, és áttörlöm a bőrt. Befejező krémmel ápolom az arcot, és igény szerint enyhe púdert rakok rá, hogy ne fényesedjen annyira. A kezelés végeztével már érezhetően puhább, hidratáltabb, ránctalanabb' lesz a bőr.