Gyémántfejes Mikrodermabrázió

Mit is jelent a mikrodermabrázió?

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.

Miért jó a bőrünknek a mikrodermabrázió?

Testünket bőrünk védi a külső hatásokkal szemben. A barrier funkciónak köszönhetően nem távozik a víz és az elektrolitok a szervezetünkből illetve nem tudnak felszívódni a bőrre kerülő anyagok.
A mikrodermabrázió önmagában is egy eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.
Emellett a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket.

Milyen bőrproblémákra alkalmazható:

Akne,aknés sebhelyek,öregedési foltok,pigment;májfoltok halvånyítása,laza, petyhüdt, ráncos bőr,
finom vonalak és ráncok,napkárosodott bőr,egyenetlen bőr textúra,érdes bőr,pórusok méretének normalizálása,bőr tónusának helyreállítása,dehidratált bőr.

A kezelés nem fájdalmas, ennye arcpírt okozhat, ami a kezelést követően hamar elmúlik. Fényvédelemre kell ügyelni a kezelés után!

Milyen javulást tapasztalok a bőröm állapotában?

Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte “lélegzik”. Ahhoz azonban , hogy a bőr felszínéről a szükségtelenül megvastagodott, elhalt réteget eltávolítsuk, több alkalomra van szükség. A kezelések előrehaladtával tapasztalni fogja, hogy bőre szinte újjászületik, simább puhább tapintásúvá válik. A kozmetikai krémek, készítmények felszívódása, hatása lényegesen eredményesebb lesz.

Vårok mindenkit szeretettel!