Tisztító kezelések

Az arcbőrnek bizonyos időközönként szüksége van "tisztításra". A tisztítás során nyom nélkül eltávolítom a már begyulladt pattanásokat,másrészt megszabadulhat a fekete vagy sárga mitesszerektől is. Bőre a szakember gondos keze alatt visszanyerheti selymes tapintását.

A mitesszereket (pattanásokat)bőr faggyúmirigyeinek fokozott működése idézi elő. A kezelés alatt a bőrtípusának megfelelő, faggyútermelést normalizáló anyagokkal segítjük visszaállítani bőre természetes szépségét. A megfelelően ápolt bőrt egyre ritkábban kell tisztítani. Kezelés menete:

A kezelés, arc,nyak,dekoltázson végzem. A kezelés során a bőrt letisztítom, lepeelingezem,(leradírozom). Ebben a fázisba iktatom be a gőzölést. Ez után a tonizálás következik. A tonizálás követően kitisztítom a bőrt(nyomkodással). Miután megtisztítottam a bőrt ezután jön a kezelés legkellemesebb része a kézi masszázs.Ez kb. 20-25 percet vesz igénybe. A masszázs végeztével pár percig még hagyom, hogy felszívódhassanak a hatóanyagok még jobban. Ezen folyamatok után egy nyugtató pakolást viszek fel a bőrre, majd hatni hagyom, és ami nem szívódott fel azt letörlöm. Befejező krémmel ápolom az arcot, és igény szerint enyhe púdert rakok rá, hogy ne fényesedjen annyira. A kezelés végeztével már érezhetően puhább, hidratáltabb, tisztább lesz a bőr.