Szalonom Házirendje
 Házirend


1.) Bejelentkezés
Bejelentkezni elsősorban a  06/20 486-78-84 telefonszámon tudsz, minden hétköznap 10-20 óra között.
Az időpont egyeztetés telefonon a legegyszerűbb, de messenger és a kozmetika facebookos oldalán is lehetséges!  Ha esetleg nem vagyok elérhető, később próbáld újra, vagy ahogyan tudlak, vissza hívlak,reagálok rá!A telefonos bejelentkezés elsőbbséget élvez a többivel szemben. A kívánt időpontodért kérlek, időben jelentkezz! (2-3 nappal előbb)

2.) Nyitva tartás
Időpontot hétköznapokra, a nyitva tartás szerinti időpontokra tudsz kérni.
Munkaidőn túl és hétvégéken(vasárnap)ha kell dolgozom, csak a normál ár kétszereséért,de az állami ünnepnapokon minden esetben zárva vagyok!

3.) Időpont lemondása
Bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, ezért nem tud eljönni a lefoglalt időpontra. Ilyenkor kérlek, 1-2 nappal előre jelezd, hogy mi történt.
Egyéb esetben kötbért’ számolunk fel, melynek összege 24 órán belüli lemondásnál 10%, lemondás nélküli nem megjelenésnél  50% a bejelentkezett kozmetikai szolgáltatás árából számolva.
Amennyiben valaki kétszer egymás után nem jelenik meg a lefoglalt időpontban, és nem is értesít, őt sajnos nem tudom többet elvállalni.

4.) Gyerekek
Mindenkivel előfordulhat, hogy a már lefoglalt időpontban a gyermeke megbetegszik, vagy nincsen, aki vigyázzon rá. Kérlek, ilyenkor egyeztessünk új időpontot!
Mikor olyan eset adódik, hogy kénytelen vagy magaddal hozni a gyermeked a szalonba, (hozhatod, nem probléma!) kérlek, ilyenkor gondoskodj előre gyermeked lefoglalásáról, szórakozásáról!
A fodrászattal közösen, van egy gyerek sarkunk, oda nyugodtan átmehet a gyerkőc, míg a kedves Anyuka szépül! Egy két játékkal szolgálhatunk, de ha lehet, mindenki hozzon a gyerekének a saját korosztályának megfelelő játékot is!

5.) Betegen ne!
A szalonban kifejezetten figyelek a higiéniára, ezért kérlek, ha betegnek érzed magad (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedések tüneteit észleled magadon), egyeztessünk új időpontot! Ahogy én is ügyelek arra, hogy te ne kaphass el semmit a szalonban, kérlek, segíts abban, hogy te sem fertőzz meg senkit!

Köszönöm a megértésed!