"A test és a lélek harmóniája a szépség egyedisége!"

A bielenda több mint 20 éve állítja elő, a több mint 400 féle, magas minőségű termékeket. A legjobb technológiai,- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve dolgoznak a lengyelországi Krabbóban. A legkorszerűbb technológiákat a természet erejével, évek tapasztalataival saját laboratóriumukba alkotják meg a termékeket, hogy a vásárlóhoz a legmegfelelőbb kozmetikum juthasson el. A termékek tartalmaznak többek között növényi kivonatokat, gyümölcsöket, és gyógynövényeket, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, borostyánkő kivonatot, aranyat, őssejteket, hyaluronsavat, vitaminokat.
A termékeket nem tesztelik állatokon, csak bevizsgált, ökológiailag engedélyezett alapanyagokat használnak fel.

https://www.bielenda.hu/

 

 

 


A több, mint 30 éves múltra visszatekintő OCEANIC gyógyszer-kozmetikai laboratórium és gyár az érzékeny és az allergiára hajlamos bőrűek számára, saját fejlesztésű „AA”, Anti-Allergén márkájú arc- és testápolási termékeket állít elő.

Az AA készítmények minősített, allergénektől és irritáló vegyületektől mentes gyógyszeripari alapanyagokból készülnek. Bőrgyógyászok, gyógyszerészek, bio-technológusok és vegyészek magasan kvalifikált csapata több,mint 800 különböző terméket hozott már létre. A gyártás ellenőrzött és hitelesített GMP (Good Manufacturing Practice) gyógyszergyártási szabványainak felel meg, mely garantálja a legjobb minőségű gyártási folyamatot. A cég küldetése, hogy segítsen az érzékeny, allergiára hajlamos bőrű embereken azáltal, hogy biztonságos és hatékony termékeket gyárt, amelyek lehetővé teszik a gondtalan élet élvezetét.

https://www.aakozmetikumok.hu/termekek/aa-prestige/